Home
Contact

Combi-Kamp

Combi-Kamp


De kinderen krijgen in verschillende groepen circustechnieken aangeboden. De momenten waarop er geen circustechnieken gepland zijn, krijgen ze andere activiteiten begeleid door een docent van u als organisator. Op deze manier is het mogelijk om aan een grotere groep circustechnieken aan te bieden met een beperkter budget. Ook tijdens dit kamp is het mogelijk de week af te sluiten met een toonmoment waarop we de mama’s en papa’s tonen wat we allemaal hebben geleerd.


De volgende technieken komen uitgebreid en intensief aan bod: jongleertechnieken (diabolo, balletjes, flowerstick, ringen, kegels, …), evenwicht (bal lopen, ton lopen, touw lopen, minifiets, éénwieler,…), chinese bordjes, acrobatie, …

 

Prijzen*:

Aantal deelnemers Max. 30 Max. 60
5 volle dagen 1170 euro 1990 euro

 

Like Circus Tico op Facebook en ontdek meer fotos en blijf op de hoogte!

 

* Alle prijzen zijn richtprijzen en zijn exclusief BTW en vervoersonkosten**. Circus Tico staat voor individualiteit naargelang uw kamp, deze prijzen kunnen dus aangepast worden naargelang uw vraag. Stuur dus een email naar info@circustico.be met een schets het verloop van uw kamp en wij sturen u een gepersonaliseerde offerte.


** Vervoersonkosten: 0,35 EUR/km vanuit Heestert