Home
Contact

Praktische info

info


Contact
Circus Tico

Pontstraat 25
8551 HEESTERT
BELGIE

0473 / 48 09 91

info@circustico.be

Circus Tico is vertegenwoordigd doorheen heel Vlaanderen. Geen gemeente, stad, dorp of gehucht is ons te ver!

Betaling
Factuur
Na het uitvoeren van de diensten wordt er een factuur per post (of indien gewenst per mail opgestuurd). Er wordt een betaaltermijn van 3 weken gegeven. Alle weergegeven prijzen zijn inclusief BTW.
Vervoersonkosten

De vervoersonkosten zitten niet verwerkt in de prijs. Deze bedragen 0,40 EUR / km voor een initiatie en 0,35 EUR / km voor kampen vanuit het adres in Waregem.

De gezichten achter Circus Tico

Tim Vandenberghe

Tim is de oprichten en de zogenaamde circusdirecteur van Circus Tico ( Tim en co.). Tim onderhoudt alle contacten en geeft de grootste meerderheid van alle initiaties en kampen gezien zijn passie voor circus nog in lichterlaaie staat.De monitoren
Wij beschikken over een zeer gevarieerde team aan monitoren waar we erg trots op zijn. Elke monitor heeft zijn of haar specialiteit, maar allemaal zijn ze erg bekwaam. Alle volwaardige monitoren zijn + 18 jaar en alle stagiaires zijn + 16 jaar. Allemaal hebben ze een hart voor kinderen en een passie voor circus. De meeste zijn lid van een circus vereniging of volgen regelmatig bijscholingen of workshops.


De grimeurs
Onze bekwamen grimeurs beschikken over de nodige talent om gezichten om te toveren in fantasiefiguren. Iedere grimeur heeft zijn of haar eigen stijl en specialiteit, maar allemaal hebben ze de nodige opleiding (in de vorm van workshops en conventies) en ervaring.

De vuurspuwers
Na een paar jaar bestaan hebben we een heus vuurteam samen gekregen. Ieder is professioneel opgeleid en er worden regelmatig trainingen en repetities gehouden om de technieken te onderhouden en bij te schaven.